Céges iratok elkészítéséhez adatok bevitele - egyszemélyes Kft.

Kísérleti jelleggel elindítottunk egy okiratgeneráló modult, melynek célja, hogy a létesítő okiraton és a cégbejegyzési kérelmen kívül elkészítendő rakás okirat létrehozását megoldja. Rendkívül időrabló, amikor ötvenedszer kell begépelni a tag(ok) adatait különböző dokumentumokba. Az alábbi táblázatba egyszer kell begépelni az adatokat, és az "Elkészít" gombra kattintással létrejönnek a következő dokumentumok:

Letöltést követően mindegyik dokumentum szabadon felhasználható, módosítóható, és ami a legfontosabb: felhasználás előtt ellenőrizendő!

Jelenleg az egyszemélyes Kft. bejegyzéséhez szükséges céges iratok generálását tettük lehetővé, de a jövőben - az Önök visszajelzésétől is függően - bővíteni tervezzük ezt a kört. Minden javaslatot, észrevételt szívesen fogadunk, kérjük, írjon nekünk!

A generált dokumentumokat mindenki saját felelősségére használhatja fel. A honlap felhasználója tudomásul veszi, hogy a honlap fejlesztőjét, karbantartóját, üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli a generált dokumentumok vonatkozásában, így különösen azok helyessége, valamint bármilyen természetes vagy jogi személy, továbbá bármely hatóság, közigazgatási szerv vagy bíróság általi el nem fogadása vagy felülbírálata vonatkozásban.

Ide kattintva elolvasható az adatvédelmi tájékoztató.

A tag neve

A tag születési neve

Üresen hagyva a tag nevével megegyezik!

Születési hely, idő

[település, dátum] formátumban

Anyja neve

Lakcíme

[irányítószám település kerület, utca házszám] formátumban

A cég neve

A cég székhelye

[irányítószám település kerület, utca házszám] formátumban

Jogi képviseletet ellátó egyéni ügyvéd vagy ügyvédi iroda neve

Egyéni ügyvéd vagy ügyvédi iroda?

egyéni ügyvéd
ügyvédi iroda

Jogi képviselő székhelye

[irányítószám település kerület, utca házszám] formátumban

Nyilvántartó kamara és a jogi képviselő kamarai nyilvántartási száma

[kamaraneve, nyilvántartási szám] formátumban

Ügyintéző jogi képviselő neve

Székhely tulajdonosa / haszonélvezője

Ez a székhelyhasználati megállapodáshoz szükséges.


tulajdonos
haszonélvező

Keltezés

[település, dátum] formátumban

Az Ön e-mail címe

Ezt nem kötelező megadni. Kérjük, akkor adja meg az e-mail címét, ha a jövőben a Kamatkalkulátorral kapcsolatos fejlesztésekről szeretne értesülni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a fent megadott adatokat egy automatikus rendszer dolgozza fel és adja vissza Word dokumentum formátumban. A fent megadott adatok kizárólag a Word dokumentumba kerülnek bele, továbbá süti ("cookie") formájában a felhasználó gépén eltárolódnak, hogy a későbbiekben ne kelljen újra beírni az adatokat (ez az ügyvédi iroda adatainak megadásánál segítség). A honlap fejlesztője, karbantartója, üzemeltetője a megadott adatokat senkinek sem adja tovább sem ingyenesen, sem ellenszolgáltatás fejében. Megjegyzendő, hogy a cég bejegyzése esetén a természetes személy fent megadott adatai bekerülnek a cégnyilvántartásba, így azok nyilvánossá válnak.

 

A létrejövő Word dokumentumok file-nevének végződése (a docx kiterjesztés előtt) egy 5 karakterhosszúságú, véletlenszerű karaktersorozat így biztosítva azt, hogy a létrehozott dokumentumok nem írják felül egymást (gyakori nevű személyek esetén fordulhatna ez elő, de így nem fog). A Word dokumentumok 24 óránként automatikusan törlődnek.

 

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 65. § (3) bekezdés a) pontja alapján nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely [...] az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik.